Christel

Beheerder

Ik ben Christel. Als beheerder probeer ik het geheel steeds in goede banen te leiden. Met een duidelijke visie ik mijn achterhoofd door de jarenlange ervaring met internaatsjongeren, proberen we steeds met ons hele team onze vooropgestelde doelen te bereiken. Door onze gezamenlijke passie voor mensen hebben we een mooie leefgemeenschap gecreëerd waar jongeren graag vertoeven.

Emma

Opvoedster

Ik ben Emma.  Als opvoedster sta ik voor zowel de basisschool als het secundair.
Mijn passie is sporten en ik laat de internen graag veel bewegen. Ik probeer de internen hier bij ons op het internaat altijd een goed gevoel te geven en hierbij gebruik ik graag humor en een positieve ingesteldheid.

Annick

Opvoedster

Ik ben Annick, ik ben zelf mama van een dochter en een zoon.
Ik werk al 20 jaar met kinderen uit kleuter- en lagere school en doe dit nog steeds heel graag. Mijn hobby’s zijn zingen, joggen, wandelen in de natuur en ik ben iemand die graag creatief bezig is. Deze eigenschappen kan je dus ook terugvinden in de manier waarop ik met kinderen werk. Daarnaast ben ik ook een rustig en geduldig persoon en ik kan goed kan luisteren naar de anderen.

Nathalie

Opvoedster

Ik ben Nathalie. Op ons internaat ben ik opvoedster van het secundair.
Samen met mijn collega’s probeer ik een positief studie- en leefklimaat te bekomen voor onze internen. De opvolging van de studie is voor mij toch wel één van de leukste taken binnen mijn job. Hierbij wil ik steeds het beste halen uit onze jongeren. Hen leren studeren en discipline bijbrengen is voor mij het hoofddoel van het internaatsleven. Mijn hobby’s zijn lekker eten, afspreken met vrienden en fitnessen.

Ann

Opvoedster

Ik ben Ann, ik heb reeds 12 jaar ervaring met het werken met kinderen van de lagere schoolleeftijd.

Het sociaal-emotionele aspect staat bij mij altijd centraal. Iedereen die zichzelf kan en mag zijn! Mijn vrije tijd spendeer ik het liefste met mijn gezinnetje. Volleybal is mijn uitlaatklep, hier kan ik alle stress en drukte van de week loslaten op de bal!

Ook in mijn sport wil ik net zoals op het werk er keihard voor gaan!

Ben

Opvoeder

Ik ben Ben en ik ben het jongste teamlid. Mijn hobby is sport en fitness in het bijzonder. Ik doe deze job heel graag omdat we een leuke groep hebben waar iedereen zichzelf kan zijn.